2003-12-27 : Downtime
2003-12-10 : RTD Progress: news 4
2003-12-04 : RTD Progress : news 3


Login
News
Create new account
Public forum
Mail creator
Donate
()

Niet zo heel erg veel veranderd, vanaf nu is de PHP code meer gestructureerd, maar daar merken jullie niet zoveel van, behalve mischien de snelheid...

Verder wordt nu de volledige tekst in reply weergestuurd in "Telepath" en kan je nu niet meer travellen of naar "Location" gaan terwijl je incoming battle's hebt, op die manier probeer ik de mensen rapper te laten defenden.

Er is ook een maximum aantal beesten opgelegt, al deze informatie zal je later kunnen opzoeken in stukje "character".
Een deel waar ik nu snel zou willen mee beginnen is het clan-gedeelte waardoor dit spel zoveel meer waarde zal krijgen.

Elijah is momenteel bezig met het design voor RtD. Dit zal een paar weken na de examens klaar zijn, er komen apparte skins naar gelang je alignment.

Verder heb ik dankzij een buitenkansje een .com - registratie op de kop kunnen tikken (het is eerder in m'n mailbox verzeild geraakt, maar ach...)
Vanaf volgende week (of over een paar weken) zal je deze site kunne bezoeken via http://route2destiny.com OF www.route2destiny.com

Ik weet dat het een beetje raar is dat een spel in pre alfa version al een registratie krijgt, maar het heeft iets te maken met een vriend van mij die dat pers? voor mij wou regelen :) ik hield hem dan ook niet tegen.

Voor de rest: keep playing ...
Greetz.
Daedeloth.
Just follow the route2destinyThijs Van der Schaeghe || Powered by MyHost24
Page generated in 0.011 seconds. || 2:57 24-01-2021